Skadeverksted

Har du fått skade på din bil?


Star Motor AS er et av landets beste karosseriverksteder, og gjennomfører alle reparasjoner for våre kunder. De har siden 1978 oppbygget seg lang erfaring med skadeservice og reparasjoner, og er i dag autorisert skadeverksted for Mazda. Dette sikrer deg at reparasjonen blir gjennomført etter spesifikasjonene til fabrikken. Vi er meget stolte av å ha et av landets beste karosseri verksteder som vår samarbeidspartner.

Bestill timeMer om vårt skadeverksted

Bestill verkstedtime

Ønsker du å bestille verkstedtime hos oss?
Oppgi registreringsnummer og kontaktinformasjon, så kontakter vi deg så fort som mulig.

Kontakt oss

Arne Isaksen

Arne Isaksen

Servicesjef

Tel: 67 16 50 00
E-post: Trykk her

Hva er et skadeverksted?

På et skadeverksted gjennomfører en alt fra mindre til større reparasjoner på din bil. En reparasjon kan være så mangt, alt fra en liten flekkejobb til større reparasjoner av karosseri og lignende. Å gjennomføre en skadeservice av god kvalitet er det sikreste du kan gjøre for å forlenge din Mazda sin kvalitet og levetid.
Som kunde av Østerås Bilsenter sikrer du deg at din Mazda blir godt ivaretatt gjennom hele bilens livsløp. Enkle servicer gjennomføres i våre lokaler på Østerås, mens større reparasjoner blir gjennomført hos Star Motor. De har vært vår samarbeidspartner siden 2015, og sikrer våre kunder at din Mazda er like sikker etter reparasjon som før skaden inntraff. Alle reparasjoner blir gjennomført med originale Mazda-deler av høy kvalitet, og følger spesifikasjonene til fabrikken.

Hvor lang tid tar en skadeservice?

Ventetid og pris vil variere etter skadens omfang og tilgang på deler. På vårt delelager har vi et bredt sortiment originale deler til din Mazda. Gjennomsnittlig ventetid er på ca. 3-5 dager, men noe lengre tid må påregnes etter større skader.

    Rett til å velge verksted

    Som bileier har du rett til å velge fritt mellom verksteder når bilen din trenger reparasjon eller service. Det finnes store forskjeller fra bilmerke til bilmerke, og det lønner seg alltid å velge et verksted med autorisering av din type bil. Star motor AS er tidligere kåret av NAF og Gjensidige til et av de beste bilverkstedene i Norge. 7 år på rad i Asker og Bærum. Vi kan garantere en trygg og kvalitetssikker reparasjon hos Star Motor sitt skadeverksted.

    Hvor finner du oss?

    Star Motor sitt skadeverksted er lokalisert i Industriveien 27, i Sandvika. Bilverkstedet er åpent hverdager fra 07:30-16:00. Du kan enten levere bilen til oss på Østerås, eller levere den direkte hos Star Motor i Sandvika.