Velkommen til Østerås Bilsenter

Østerås Bilsenter AS har drevet med Mazda her på Østerås siden 1992, og er den første stand alone Mazda forretningen i Norge. På disse årene har vi opparbeidet oss solid kompetanse og erfaring, samt etablert oss som en tydelig aktør i vårt marked.

Vårt bilsenter på Østerås er et utstillingsvindu for Mazda. Hos oss vil du finne nær sagt alt av hva Mazda har å tilby til enhver tid. Vårt mål er at du skal oppleve litt av den zoom-zoom følelsen du hadde som barn, når du kommer inn i vårt topp moderne forretning.

Mazda – En bil for alle

Vi har valgt å fokusere på Mazda fordi de tilbyr høykvalitetsbiler utstyrt med det nyeste innen bilteknologi. Enhver modell fra Mazda har et flott design og er laget for å optimalisere din kjøreprestasjon. For oss er ikke Mazda bare et fremkomstmiddel, men en bil som tilbyr trygghet og kjøreglede. En Mazda egner seg for alle, uavhengig om du trives best bak rattet i en av våre personbiler, SUV eller Roadster.

Ta kontakt for å prøvekjøre en Mazda i dag.

Totalleverandør på Mazda

Østerås Bilsenter ønsker å være din totalleverandør på bilhold. Foruten salg av nye Mazda tilbyr vi bilservice, skadeverksted, delelager og dekkhotell. Alt arbeid på din bil blir gjennomført av topp kvalifiserte og hyggelige medarbeidere. Mens du venter på dekkskift eller bilservice, slår vi gjerne av en prat over den beste kaffen Østerås har å tilby. Skulle du ha behov for leiebil, så tilbyr vi også dette for våre kunder. I tillegg kan vi også hente/bringe deg til Østerås T-Bane stasjon ved behov.

For oss er det viktig at du føler deg godt ivaretatt og er trygg på at du har gjort en god og fornuftig handel, enten du har benyttet deg av våre servicetjenester eller kjøpt bil. Som totalleveraøndør av Mazda kan du være sikker på at vi har kompetanse til å hjelpe deg med det du lurer på om din bil.

Velkommen til en Mazda opplevelse i sine rette omgivelser hos Østerås Bilsenter. Kom innom eller ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg gjerne.

Morten Johnsen, forhandler