BYD T3

Rekkevidde inntil*

310 km (WLTP)

Varerom

3,5 m3

Batterigaranti

8 år/160.000 km,-

ENOVA-STØTTE

ENOVA gir støtte til kjøp av elektriske varebiler, samt elbil-ladere. Vi hjelper deg med søknaden.

På utkikk etter en ny el-varebil?

Nå kommer BYD ETP3 el-varebil til Norge!

ETP3 har inntil 310 km* rekkevidde (WLPT), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. ETP3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen.

Med ETP3 får du en elektrisk varebil som har skyvedører på begge sider, noe som gjør at du enkelt kan ta varer og andre ting enkelt inn og ut av bilen.

Ved kjøp av T3 vil du kunne få støtte fra ENOVA. Les mer om dette her.

INTERIØR

Automatisk klimaanlegg

Multifunksjonsratt

Komfortable seter

Skjerm med blant annet ryggekamera

Rekkevidde og forbruk

BYD ETP3 har en klasseledende rekkevidde på inntil 310 km* (WLTP). Rekkevidden påvirkes av flere faktorer, som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP-syklus, og er den mest vanlige målemetoden som brukes.

Lading

Bilens batteri har en batterikapasitet på 50,3 kWt som kan lades fra 30 til 80 prosent på 30 minutter med DC-hurtiglader (CCS). Ladetiden med AC-tilkobling regnes til ca. 7,5 timer.

Garanti

Det skal være trygt å velge el-varebil fra BYD. Din nye BYD ETP3 selges med batterigaranti på 8 år/160.000 km. 

Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.  

BYD og ZERO

BYD er samarbeidspartner med ZERO, en uavhengig, ideell organisasjon, som blant annet jobber for å være en pådriver for å bygge opp det kommersielle markedet for vare- og tyngre utslippsfrie kjøretøy.

Enkelt fortalt – vi ønsker flere utslippsfrie kjøretøy på norske veier. ZERO ønsker å legge best mulig til rette for miljøalternativ innen transportnæringen.

Prisliste og teknisk informasjon

Klikk på linken under for prisliste og teknisk info om BYD ETP3 elvarebil.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP urban syklus. Klikk på linken for komplett oversikt over rekkevidde og teknisk informasjon. Du kan lese mer om rekkevidde og forbruk her. Ønsker du å vite mer om lading kan du klikke her.

VAREROM

To

skyvedører

Topphengslet

bakdør

Nyttelast

645 kg