Vår nye helelektriske modell Mazda MX-30 er snart på plass i våre lokaler på Østerås. Bilen var innom på en snarvisitt islutten av juni til stor begeistring for våre kunder.

Mazda MX-30 får fantastisk omtale i media og vi gleder oss til å ha bilen tilgjengelig for prøve kjøring fra medio september.

Se hva pressen sier om Mazda MX-30

Bil og motorbloggen
«Det er fristende å hevde at dette er den beste bilen du noen gang kommer til å kunne kjøpe for 250 000 kroner. Enten du ser på interiøret, utstyret eller kjørefølelsen, er det punkter som snakker 5-600 000-kroners språk. Til og med mer, hva enkelte elementer angår.»
https://bilogmotorbloggen.no/2020/06/29/provekjoring-mazda-mx-30/

VG
«Med en pris som er billigere enn Volkswagens populære e-Golf og cirka samme rekkevidde, står Mazdas første elbil frem som et godt alternativ, for den som ikke trenger milevis med rekkevidde. Kjøreegenskapene er mer enn gode, og designen inn- og utvendig har appell»

Terningkast 5

https://www.vg.no/forbruker/bil-baat-og-motor/i/RRvE42/proevekjoert-mazda-mx-30-leken-og-rimelig-hverdags-elbil

Elbil24
«Mazda MX-30 er en strålende fin bil å kjøre. Den er godt utstyrt med alt du trenger av app-styring, Apple CarPlay, Android Auto, forvarming via app, varmepumpe og storbilfølelse. Du må ofre litt batterikapasitet, men til gjengjeld får du en flott utførelse og en stor bil med tanke på prisen. Du bør prøve å krafse til deg en av First Edition modellene. Det er faktisk ikke mange elbiler på markedet til en lavere pris, for enten er de langt mindre, eller langt dårligere utstyrt. Det gjør at Mazda-selgeren kan stå med rak rygg og si at Mazda MX-30 er et godt kjøp, og etter at terningen var trillet landet den på en soleklar femmer.»

https://www.elbil24.no/nyheter/mazda-mx-30-endelig-testet/72616768