EN BIL MED UT­PRE­GET PER­SON­LIGHET

Oppdag helt nye Mazda3. Tilgjengelig med to karosserityper med hver sin unike personlighet – en sportslig kombi og en elegant sedan. Med våre SKYACTIV-motorer og vår teknologi er dette starten på en ny æra for Mazda.

SPORTSLIG OG INSPIRERENDE KOMBI

Med vårt håndverk og videreutviklede KODO-Soul of Motion design markerer helt nye Mazda3 kombi seg med kraftfull og inspirerende tilstedeværelse og sportslig appell.

STRØMLINJEFORMET OG ELEGANT SEDAN

Designerne og ingeniørene våre har lagt stor vekt på å skape en sedan som utstråler eleganse fra fronten til bakparten, utvendig og inne i bilen. Resultatet er et uttrykk av gjennomarbeidet håndverk med appell til deg som setter pris på høy kvalitet.

 

EN BIL SOM VEK­KER FØLELSER SELV FØR DU HAR PRØVEKJØRT DEN.

To personligheter, to utpregede stiler og opplevelser. Kombiens kraftfulle og inspirerende uttrykk er designet for å få hjertet til å slå raskere og skape forventninger til en sportslig kjøreopplevelse. Den står i kontrast til sedanens stilrene design, som utstråler stil og eleganse.

Den er den første i en ny generasjon, og er resultatet av finjustert håndverk og fremtidsrettet tenkning. Vær blant de første som får de siste nyhetene om helt nye Mazda3.

Ta kontakt med Martin eller Morten – så holder vi deg oppdatert på de siste nyhetene om helt nye Mazda3.

Oss når du på : TLF: 48221222 / 90929000 eller mail : bilsalg@osteraasbil.no