Det beste av 30 år samlet i én bil

Mazda MX-5 30th Anniversary Edition er ikke bare en hyllest til 30 år med Jinba Ittai-kjøreglede i verdens mestselgende roadster, det er også en markering av det neste tiåret for denne ikoniske bilen. Den leveres i iøynefallende Racing Orange og er begrenset til 3000 Soft Top og RF-modeller med høy ytelse, eksklusivt interiør og spesielle egenskaper.

Interiør

Smart, sportslig, eksklusiv

Interiørets fargekontraster passer perfekt til roadsterens sportslige egenskaper. Recaro-seter med oransje sømmer og kanter samspiller med oransje detaljer i dørkledningen, luftventilene, instrumentpanelet og girspaken. Gled deg over enestående lyd også når taket er nede, med Bose® lydanlegg med 9-høyttalere, inkludert høyttalere i hodestøttene.

Interiør

Racing-inspirerte felger

Designet er basert på RAYS ZE40-felger i smidd lettmetall som ble brukt på alle bilene i billøpet Global MX-5 Cup. De unike og stive 17"-felgene har finslipte eiker i Dark Gun Metal med logo preget i hvitt. Racing-slektskapet og ytelsen er fremhevet med oransje Brembo 15-tommers bremser som vekker oppsikt.

Interiør

Unike farger og sportslig styling

30th Anniversary Edition i Racing Orange er inspirert av den første MX-5 club-raceren i gult fra 1989. Edition-utgaven har skinnende blankt karosseri med pianosvarte A-stolper, sidespeil og ryggstøttedetaljer som fremhever roadsterens sportslige appell og karakter.

Interiør

30th Anniversary Edition-emblem

Hver av de 3000 roadsterne har et unikt og ettertraktet emblem som viser bilens produksjonsnummer på førersiden av karosseriet, samt premium gulvmatter merket med «30th Anniversary Edition». I Norge kommer bilen i et meget begrenset opplag, pris fra 444 400,-.

Interiør

Kjøring med taket nede blir ikke bedre

Den første generasjonen Mazda MX-5 tok utgangspunkt i europeiske sportsbiler med lav vekt, og i 30 år har vi videreutviklet Jinba Ittai-følelsen, følelsen av harmoni mellom bil og fører. Bilentusiaster kommer til å elske bilens kvikke respons, dynamiske kjøreegenskaper og friheten den gir på landeveien. En uforglemmelig følelse.

Ønsker du mer info eller prøvekjøring? Send inn skjema på denne siden eller ring 67165000