Mazda CX3 er kanskje den bilen i vårt modellutvalg som dekker de aller fleste kunder sitt behov; ung som voksen, enslig som familie på fire. Med sin litt høyere bakkeklaring er bilen enkel å sette seg inn i, og når du først er på plass, enten bak rattet eller som passasjer, har du god oversikt over veien og omgivelsene rundt.


Høyteknologisk motor med lavt forbruk

I Mazda CX3 har vi samlet alt av det beste. I det øyeblikket du tar opp dørene, ser du inn i en stor og flott kupé med påkostet og eksklusivt materialvalg; enten du går for en modell med stoffseter, eller kombinasjonen med skinn og Alcantara (ligner semsket skinn). I disse dager introduserer vi i tillegg en oppgradert versjon i en delikat fargekombinasjon kalt Havana Brown.


Mazda CX3 leveres i en rekke motor- og utstyrsvarianter. Det vi selger mest av er løsningen med 4-hjulsdrift med vår sterke bensinmotor på hele 150hk. Til tross for stor ytelse, byr denne høyteknologiske motoren på lavt forbruk. Automatisk girkasse er standard på denne utgaven, og bilen leveres i vår topputstyrte premium utgave som heter Optimum. Her får du med standardutstyr som blant annet ett fantastisk BOSE lydanlegg, ryggekamera, head up display, navigasjon med mer.


Skamrost av nordisk og europeisk motorpresse 

Har du ikke behov for 4-hjulsdrift, leveres bilen med en helt fantastisk motor på 120hk. Velger du denne motorvarianten, kan du velge mellom manuell- eller automatgir. Slik at du kan få skreddersydd en bil tilpasset deg og dine behov, kan denne utgaven leveres i alle våre utstyrsnivåer. Du kan også få oppvarmet ratt om du velger dette.

 

Allerede fra vi introduserte Mazda CX3 er bilen skamrost av en samlet nordisk og europeisk motorpresse, og tilbakemeldingene fra våre kunder så langt er overveldende positive. En rekke biltester og sammenligninger er allerede utført, og noen av de kan du lese her: 


Få Mazda CX-3 fra kun 261.900,-

Du får nye Mazda CX3 fra kun kr. 261.900,-. Ønsker du en topp utstyrt Mazda CX-3 med 4-hjulstrekk, automatgir og bensinmotor på hele 150 hk, får du dette fra kun kr. 361.900,- Med på kjøpet får du også Mazdas fantastiske driftssikkerhet og kjøreegenskaper, i tillegg til vår omfattende garanti på 5 år/100.000 km/12 år mot gjennomrust, samt fri veihjelp i Norge inntil 10 år.


Velkommen innom oss i Østerås Bilsenter om du ønsker mer informasjon, eller om du ønsker å prøvekjøre Mazda CX-3.